unde aveti de gind sa va traiti viata?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum @ Basarabeni.RO -> Sondaje
Dupa terminarea studiilor unde aveti de gind sa va traiti viata?

Romania
50%
 50%  [ 15 ]
Moldova
10%
 10%  [ 3 ]
Alta parte(Dati varianta voastra)
40%
 40%  [ 12 ]
Voturi totale : 30

Autor Mesaj
john.doe

Data înscrierii: 26/Sep/2007

MesajTrimis: Joi, 27 Sep, 2007 22:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fain ca s-a poll-ul...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
A.G.O.

Data înscrierii: 17/Noi/2007
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm, 17 Noi, 2007 20:14    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Romania evident,dar nu se exclud si alte meleaguri Smile As vrea sa-l intreb pe Pekea de ce a ales Noua Zeelanda?
Rudyk

Data înscrierii: 17/Dec/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi, 20 Dec, 2007 23:52    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La moment Romania .. doar daca se schimba drastic situatia din RM poate ma razgindesc ...
Cineva spunea ca oriunde poti reusi. Corect! Numai ca acum in Moldova .. reusestidoar daca ai relatii comuniste ... sau platesti scump pentru activitatea ta ... se stie doar ca tot ii apartine lu Voronin si fiului .. Olegush ..
DuCeSa

Data înscrierii: 09/Ian/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie, 09 Ian, 2008 22:48    Titlul subiectului: Re: viata Răspunde cu citat (quote)

Vladimir a scris:
Eu personal in Rai voi cum vreti...

Smile)
nice! ... eu vin cu tine Wink ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
vovic

Data înscrierii: 26/Mar/2008
Locație: vena

MesajTrimis: Mie, 26 Mar, 2008 12:16    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum nu sint acasa am plecat de mai multe ori in europa am trait acolo vreo 6 ani dar nicaeri pe acest pamint nu e ca acasa eu stiu ca nu va fi mereu asa rau in moldova ,sunt lucruri care sa le cauti cu luminarea ca in eu nu dai de el,prefer sa le observatzi singuri.cel putin utativa la europeni ce simt al umorului de rhat au ca-ti vine sa plingi cind auzi un banc austriac sau german.si dece la italia austria si alte parti toti moldovenii asteapta pachete cu bunatati de acas"ca e asa bine acolo" e bine ca faci bani si astai tot la ce se rezuma"binele" acesta "mai bine primul in acest sat de cit al doilea la roma" vorba parintelui cezar.
vovic

Data înscrierii: 26/Mar/2008
Locație: vena

MesajTrimis: Joi, 27 Mar, 2008 13:14    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

in moldova..... pentru ca mam plictisit de europa stau de 6 ani aici si in afara de bani nimic folositor.in mai toate tarile din sud est europei a fost la fel lumea pleca dar acum se intoarce.
perjun_andrei

Data înscrierii: 03/Sep/2007
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm, 05 Apr, 2008 14:53    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

perspectivele si posibilitatile si le face omul singur,haide-ti sa fim realisti si sa nu condamnam tara, oricare ar fi aceasta, pentru faptul ca nu vedem un viitor in ea. Asa suntem noi, alegem fuga in schimbul luptei, ca de , fuga<i rusinoasa dar e sanatoasa. Noroc mult, stimati prieteni si oriunde ati fi sa o duceti bine va doresc. Eu punctez pentru Romania si Moldova, pentru restul drum si sa nu uitati de casuta voastra.
basarab

Data înscrierii: 10/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm, 03 Mai, 2008 23:29    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu condamnam tara,condamnam regimul...
Noua Zelanda ptr ca sa fii mai departe de tembelizmul care este pe meleagul nostru.
Cineva scria........
in moldova..... pentru ca mam plictisit de europa stau de 6 ani aici si in afara de bani nimic folositor.
Vai ce plictisitor sistem au cei din europa,vai ca nu sunt de inteles de loc,nu stiu cum supravetuesc saracii. Razz Hai sa-mi spui de cate ori ai fost la teatru acolo unde esti,spune-mi ca sa ma plictisesc si eu.

Fugim cu toti de disperare si de neputinta fiecarui in parte ptr ca nu putem rezolva nimic de unul singur.
Sincer vorbind,nu prea cred intr-io bunastare a acestui meleag in viitorul apropiat,nu vrerau sa ridic nici o polemica,dar cred ca suntem o natiune ratacita care nu cred ca vre-o data are sa revina la radacini...suntem pe cale de disparitie...ca natiune,ca basarabeni sau moldoveni,...din pacate.

Cred ca am sa emigrez pe luna, Very Happy

Sa traiti...bine.
Sus
Clovis

Data înscrierii: 01/Iun/2008
Locație: Somewhere in Romania

MesajTrimis: Dum, 01 Iun, 2008 10:27    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Grecia mai exact in Creta. De Romania sunt satul ca de mere acre. Beleaua e ca nu pot face naveta intre Creta si locul de munca pe care-l am. Laughing
Sus
Justina

Data înscrierii: 16/Sep/2009

MesajTrimis: Mie, 16 Sep, 2009 12:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma socheaza faptul ca numai 7 procente vor sa se intoarca inapoi in Moldova! Moldova e patria noastra si noi putem sa o shimbam intr-o tara pe care mereu am dorit sa o vedem, in care am fi vrut sa invatam si sa devenim profesionisti in ceea ce facem!! Daca studentii moldoveni mai buni pleaca sa studieze in Romania, atunci Moldova ramine frinata de cei desfrinati! Primim studii de calitate in strainatate, de ce sa nu le implementam in tara noastra, s-o inaltam din toate punctele de vedere!? Mai bine sa fii fruntas in tara ta, decit codas in strainatate!
Eu ma voi intoarce cu siguranta si voi lupta pentru viitorul tarii mele!
movu30msm

Data înscrierii: 05/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi, 05 Noi, 2009 20:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Romania:!:
Sus
Afișează mesajele:    Subiectul anterior : Subiectul următor  
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum @ Basarabeni.RO -> Sondaje Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum