Data înscrierii: 02/Mar/2010 Mesaje: 2 Locație: Piatra Neamt
Trimis: Mar, 02 Mar, 2010 10:23 Titlul subiectului: Redobandire cetatenie in altfel de conditii
Buna tuturor! Sunt nou pe acest forum si poate s-a mai pus intrebarea care ma macina pe mine acum, in cazul asta imi cer scuze, dar totusi ma adresez tuturor utilizatorilor de pe forum, poate unii cunosc mai multe decat mine, poate altii au trecut prin asa ceva si poate sa ma indrume si pe mine cumva. Deci, problema sta in felul urmator, am venit la studii in romania, a trecut ceva vreme de atunci, ei m-am decis sa raman aici si din cauza anumitor probleme s-a lungit si am sarit din viza de ceva vreme, intrebarea mea este: Pot depunde dosarul pt redobandirea cetateniei dupa noua lege? in care zice: Dosarul pentru cetățenie va fi depus personal de către persoanele care au dobândit cetățenia română prin naștere sau prin adopție și care au pierdut-o din motive neimputabile lor sau această cetățenie le-a fost ridicată fără voia lor, precum și descendenții acestora până la gradul III.
Pentru depunerea dosarului nu este necesar permis de ședere pe teritoriul României.
sau e nevoie sa fiu in viza??
Rog cei care ma pot ajuta cu un sfat, sau cu un indiciu sa ma indrume si pe mine, caci sunt sigur ca sunt sute ca mine si se mai intampla in viata si din astea.
Va multumesc frumos!!
Astept raspunsurile voastre!!
Data înscrierii: 20/Apr/2007 Mesaje: 295 Locație: Timisoara
Trimis: Lun, 08 Mar, 2010 17:58 Titlul subiectului:
Pai... interesanta situatie ai...
Dar de ce nu ai permis de sedere? Nu mai esti student? In cazul asta... suna la Biroul cetatenie si intreaba daca cei care vin din MD tre sa prezinte viza la depunerea actelor pt cetatenia romana.
Data înscrierii: 02/Mar/2010 Mesaje: 2 Locație: Piatra Neamt
Trimis: Lun, 08 Mar, 2010 18:24 Titlul subiectului:
Da, nu mai sunt de ceva vreme, asa s-a intamplat sa fie, multumesc mult pt ideie, sa stii ca o sa incerc sa dau un telefon sa aflu informatiile astea, bine ar fi sa nu trebuiasca sa se prezinte viza, dupa cum zice si noua lage ca la depunerea actelor nu e nevoie de permis de sedere.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum