Poate depune un MANDATAR pentru tine actele la cetatenie????

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum @ Basarabeni.RO -> Legislatie
Autor Mesaj
hatabici

Data înscrierii: 09/Mai/2009

MesajTrimis: Joi, 25 Feb, 2010 8:13    Titlul subiectului: Poate depune un MANDATAR pentru tine actele la cetatenie???? Răspunde cu citat (quote)

Poate depune un MANDATAR pentru tine actele la cetatenie????
pe site-ul basarabeni.ro scrie ca da , dar pe Just.ro NU SCRIE, si am intrebat la biroul pentru cetatenie la care mi-au spus ACTELE IMPREUNA CU CEREREA SE DEPUNE PERSONAL.

cine stie, dati-mi un raspuns.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
alexandru.b
Utilizator activ

Data înscrierii: 20/Apr/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Lun, 08 Mar, 2010 17:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe basarabeni.ro tot scrie ca cererile se depun personal; tu probabil ai primit raspuns de la un utilizator basarabeni.ro

Nu iti dau un raspuns oficial, insa, dupa cum am observat discutiile de pe basarabeni.ro se poate depune si prin mandatar, dar sa ai motive foarte bine intemeiate!
hatabici

Data înscrierii: 09/Mai/2009

MesajTrimis: Lun, 08 Mar, 2010 19:12    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc ca mi-ai raspuns, eu am fost personal la biroul pentru cetatenie si am intrebat si raspunsul a fpst:
POATE SA DEPUNA UN MANDATAR, INSA IN CAZURI EXCEPTIONALE SI SA AI MOTIVE BINE INTEMEIATE
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
risha

Data înscrierii: 06/Apr/2010

MesajTrimis: Mar, 06 Apr, 2010 11:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buna,in legatura cu cetatenia,daca aveti un pic de bani faceti contract cu avocatul care va reprezinta pana la obtinerea cetateniei garantat si nici nu ia foarte multi bani dar rezolva sigur.,va pot face legatura sa discutati.,.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
aleksey850

Data înscrierii: 01/Iul/2010
Locație: Neamt

MesajTrimis: Joi, 01 Iul, 2010 9:24    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna, fiind sarit din viza poti depunde dosarul pentru redobandirea cetaeniei??, doar nu e nevoie de permis de sedere la depunerea dosarului
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele:    Subiectul anterior : Subiectul următor  
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum @ Basarabeni.RO -> Legislatie Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum