| Autor |
Mesaj |
hatabici
Data înscrierii: 09/Mai/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi, 25 Feb, 2010 8:13 Titlul subiectului: Poate depune un MANDATAR pentru tine actele la cetatenie???? |
|
|
Poate depune un MANDATAR pentru tine actele la cetatenie????
pe site-ul basarabeni.ro scrie ca da , dar pe Just.ro NU SCRIE, si am intrebat la biroul pentru cetatenie la care mi-au spus ACTELE IMPREUNA CU CEREREA SE DEPUNE PERSONAL.
cine stie, dati-mi un raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
alexandru.b Utilizator activ

Data înscrierii: 20/Apr/2007 Mesaje: 295 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun, 08 Mar, 2010 17:54 Titlul subiectului: |
|
|
Pe basarabeni.ro tot scrie ca cererile se depun personal; tu probabil ai primit raspuns de la un utilizator basarabeni.ro
Nu iti dau un raspuns oficial, insa, dupa cum am observat discutiile de pe basarabeni.ro se poate depune si prin mandatar, dar sa ai motive foarte bine intemeiate! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
hatabici
Data înscrierii: 09/Mai/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun, 08 Mar, 2010 19:12 Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc ca mi-ai raspuns, eu am fost personal la biroul pentru cetatenie si am intrebat si raspunsul a fpst:
POATE SA DEPUNA UN MANDATAR, INSA IN CAZURI EXCEPTIONALE SI SA AI MOTIVE BINE INTEMEIATE |
|
| Sus |
|
 |
risha
Data înscrierii: 06/Apr/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar, 06 Apr, 2010 11:46 Titlul subiectului: |
|
|
| buna,in legatura cu cetatenia,daca aveti un pic de bani faceti contract cu avocatul care va reprezinta pana la obtinerea cetateniei garantat si nici nu ia foarte multi bani dar rezolva sigur.,va pot face legatura sa discutati.,. |
|
| Sus |
|
 |
aleksey850
Data înscrierii: 01/Iul/2010 Mesaje: 1 Locație: Neamt
|
Trimis: Joi, 01 Iul, 2010 9:24 Titlul subiectului: |
|
|
| Buna, fiind sarit din viza poti depunde dosarul pentru redobandirea cetaeniei??, doar nu e nevoie de permis de sedere la depunerea dosarului |
|
| Sus |
|
 |
|